Hur många lag är anmälda i SPT2020?

Hur många lag är med och deltar?

Vi i teamet bakom SPT2020 arbetar på för fullt och är väldigt glada att det rullar in anmälningar hela tiden.

I dagsläget är det redan 13st lag som har anmält sig till vara med och delta i hela touren, som är redo att slåss om segern. Totalt är det 30st unika lag som deltar sett till att de deltar i en deltävling.

Deltävlingen med flest antal anmälda lag i dagsläget är Arvika (Värmeln) med 23st registrerade lag!

Vi som arrangörer för SPT2020 håller oss uppdaterade med avseende på de rekommendationer och lagar som myndigheterna kräver för att dessa tävlingar och arrangemang ska kunna genomföras i dessa rådande tider i samband med Coronapandemin.

Hoppas att vi syns i sommar när Sveriges roligaste Abborretour går av stapeln!
/ Viktor, Sebastian & Johnny